Àrea Privada al nostre web per Empreses, Autònoms i Treballadors

Àrea Privada al nostre web per Empreses, Autònoms i Treballadors

8 years ago
img

Ens plau informar-vos que ja està operativa la nova àrea privada exclusiva pels nostres clients. Tots els nostres clients rebran un codi d’usuari i un password per accedir-hi.

El client podrà donar d’alta nous usuaris de la seva part privada, com treballadors o persones de confiança i decidir quin nivell d’accés tindran. També es podrà canviar les dades personals i modificar el password.  

Els serveis que us ofereix aquesta nova part privada son:

1. Àrea Privada per Empreses i Autònoms:  

- Eina de tramesa segura de documentació bidireccional

- Consulta i descàrrega de la documentació fiscal, comptable i laboral de l’empresa: Impostos, Balanços, Pèrdues i Guanys de l’empresa, Nòmines, Cotitzacions  a la Seguretat Social i Costos Laborals. Rebreu un mail cada cop que us pengem algun document.

- Aquesta documentació la podreu buscar, consultar i endreçar per matèries o per dates, el que facilitarà la seva cerca i consulta.

- Podreu penjar a la part privada la documentació que necessitem per gestionar-vos l’empresa o que vulgueu fer-nos arribar. El nostre personal hi accedirà al moment.

El més important és que tant la tramesa com l’arxiu de la documentació es fan en un entorn informàtic segur, garantint la confidencialitat de les dades i de la seva tramesa, com no garanteix l'enviament d’informació per correu electrònic.

2. Àrea Privada pels vostres treballadors: 

Proporcionem també als vostres treballadors un usuari i un password. Podran accedir online a les seves nòmines, contractes de treball i a tota aquella documentació que vosaltres considereu interessant. Un servei més que podeu proporcionar als vostres treballadors sense cost addicional.     

3. Aplicació Gestió Pimes:  

Aquells clients que tinguin contractat aquest servei, hi podran accedir també directament des de la part privada de la web, sense necessitat d’introduir passwords addicionals. Us recordem que aquesta aplicació permet fer factures, pressupostos, tenir un control financer de l’empresa, gestionar la comptabilitat i portar un seguiment de l’evolució de la vostra empresa en temps real.

A més, l’aplicació és gestionable des de tablets i dispositius mòbils mitjançant una App.     

 

 


Area-Privada Grup8 Serveis-Empresarials

Subscribe now and receive all the legal news
of interest Freelancers and SMEs.

Enter your email.